Overzicht huurlingen: bekijk het mooie doelpunt van Adzic

MAANDAG, 22 FEBRUARI 2021, 21:17 - Garrincha

WEDSTRIJDEN Het huurlingenleger van Anderlecht was niet zo productief als vorig weekend, maar opnieuw vonden twee jongens de weg naar doel. Luka Adzic en Isaac Kiese Thelin waren met hun doelpunten allebei beslissend.

Luka Adzic: Debuteerde bij Emmen met een doelpunt na 36 minuten. De Serviër pikte de bal op iets voorbij de middenlijn, ging rennen en trapte daarna mooi in de rechter benedenhoek. Adzic speelde 71 minuten en Emmen boekte tegen PEC Zwolle zijn eerste zege van het seizoen (3-2). Bekijk zijn doelpunt onderaan de pagina.

Zakaria Bakkali:Ontbrak door een blessure bij Beerschot, dat Genk versloeg met 1-2.

Mustapha Bundu:Werd na 56 minuten vervangen toen FC Kopenhagen met 0-1 voor stond tegen hekkensluiter Lynby. De wedstrijd eindigde op 2-2. Bundu kreeg enkele goede kansen, maar scoorde niet.

Antoine Colassin: Viel in de slotminuut in bij Zulte Waregem. Essevee versloeg Standard met 3-2.

Sieben Dewaele: Zat opnieuw niet in de selectie bij Heerenveen, dat 1-1 gelijk speelde tegen Groningen.

Landry Dimata:Viel in na 71 minuten. Espanyol won met 1-0 van Sabadell.

Thierry Lutonda: Mocht een kwartier voor tijd invallen bij RKC. De 3-0-zege tegen Heracles stond toen net op het bord.

Yevgen Makarenko: Moest toekijken hoe Kortrijk tegen Anderlecht speelde. Omdat Anderlecht nog een deel van zijn loon betaalt, mocht hij niet spelen.

Knowledge Musona:Was er door een blessure niet bij toen Eupen gelijkspeelde tegen Oostende (1-1).

Aristote Nkaka: Zat opnieuw niet in de selectie bij Paderborn, dat met 2-1 won tegen Sandhausen.

Bubacarr Sanneh:  Begon voor het eerst in de basis aan een competitiewedstrijd bij Aarhus. Sanneh en co hielden de nul en versloegen Sonderjyske met 2-0.

Kenny Saief: Won met Lechia Gdansk met 2-0 van Gornik Zabre. Saief kreeg geel en werd na 84 minuten vervangen.

Isaac KieseThelin: De Zweed scoorde voor de vierde wedstrijd op rij, zijn vijfde sinds zijn uitleenbeurt aan Kasimpasa in januari. Kasimpasa won met 3-2 van Fatih Karagümrük en Thelin werd in de toegevoegde tijd vervangen.

Michel Vlap: Speelde een uur mee met Bielefeld, dat met 0-3 verloor van Wolfsburg. De eindstand stond bij zijn vervanging al op het bord.

Ognjen Vranjes: Speelde de hele wedstrijd met Charleroi op bezoek bij Waasland-Beveren. Uitslag 1-1.

Peter Zulj: Miste de topwedstrijd tegen Fenerbahçe door een blessure. Göztepe won met 0-1.