Vlap: "Bielefeld voelt als een bevrijding"

DINSDAG, 16 FEBRUARI 2021, 16:26 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Een doelpunt en een assist tegen Bayern München. Qua binnenkomer kan dat tellen. Bij de Nederlandse krant Algemeen Dagblad blikte Vlap terug op zijn debuutavond bij Bielefeld en op zijn tijdelijk afscheid aan Anderlecht. "Ik hoefde niet lang na te denken toen de kans kwam om te vertrekken."

Vorig seizoen was hij nog clubtopschutter, maar onder Vincent Kompany kwam Vlap dit seizoen amper aan de bak. Het leek alsof hij niets goed meer kon doen. "Toen er mogelijkheden kwamen om deze winter naar een andere club te trekken, moest ik niet lang nadenken", vertelt Vlap. "Ik ben iemand die graag veel speelt. Bij Anderlecht kon dat niet meer."

Vlap omschrijft zijn uitleenbeurt aan Arminia Bielefeld als "een bevrijding". Het wordt wel knokken tegen de degradatie. En wat dan? Bielefeld heeft geen aankoopoptie. "Na het seizoen kijk ik wel waar mijn toekomst ligt", blijft Vlap vooral in het heden.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.