Overzicht huurlingen: een erg productief weekend

DINSDAG, 16 FEBRUARI 2021, 11:41 - Garrincha

WEDSTRIJDEN Het huurlingenleger van Anderlecht was dit weekend erg goed bij schot. Dat zowel Dimata, Vlap, Zulj als Thelin scoorden, kon u bij ons al lezen en zien. Hoe presteerden de andere verhuurde spelers dit weekend? Het overzicht.

Luka Adzic: Was nog steeds niet speelgerechtigd. Zijn Emmen verloor met 1-0 bij RKC en blijft laatste.

Zakaria Bakkali: Zat door een blessure niet in de selectie bij Beerschot, dat verloor van KV Mechelen met 1-2.

Mustapha Bundu:Won met FC Kopenhagen met 3-2 van Sønderjyske. Bundu speelde de hele wedstrijd.

Antoine Colassin: Mocht in de 92e minuut nog even proeven van de 1-2-zege van Zulte Waregem bij STVV.

Sieben Dewaele: Zat niet in de selectie bij Heerenveen, dat met 3-1 verloor bij AZ.

Landry Dimata:Viel in de topper tegen leider Mallorca in na 63 minuten bij een 1-1-stand. Scoorde tien minuten later de winnende 1-2. Espanyol nadert tot op twee punten van Mallorca.

Thierry Lutonda: Verlost van zijn blessure, maar bleef tegen Emmen de hele wedstrijd op de bank. Zijn RKC won na een doelpunt in de slotminuut.

Yevgen Makarenko: Speelde de hele wedstrijd bij Kortrijk op bezoek bij OH Leuven (3-1 verlies). Pakte een gele kaart.

Knowledge Musona: De wedstrijd van Eupen werd uitgesteld omdat het veld van Waasland-Beveren niet speelklaar was door het winterweer.

Aristote Nkaka: Zat wederom niet in de wedstrijdselectie bij Paderborn, dat 1-1 gelijkspeelde tegen Hannover.

Bubacarr Sanneh:Bleef de hele wedstrijd op de bank bij Aarhus, dat 0-0 gelijkspeelde bij Odense.

Kenny Saief: Speelde 81 minuten met Gdansk, dat met 0-1 won bij Raków Częstochowa.

Isaac Kiese Thelin: Scoorde op bezoek bij Galatasaray zijn vierde voor Kasimpasa, maar kon de nederlaag niet voorkomen. Het werd 2-1 voor Galatasaray. Thelin speelde de hele match.

Michel Vlap:  Een doelpunt en een assist, van een straf debuut gesproken. Helaas leverde het Bielefeld geen driepunter op tegen Bayern Müchen, maar 3-3 is ook niet slecht. Vlap werd na 62 minuten gewisseld toen het nog 2-3 stond.

Ognjen Vranjes: De wedstrijd van Charleroi tegen Club Brugge werd uitgesteld omdat het veld op Mambourg niet speelklaar was door het winterweer.

Peter Zulj: Scoorde vanop de strafschopstip het tweede doelpunt van Göztepe tegen Basaksehir. Zulj, die na 70 minuten mocht gaan rusten, en co wonnen met 2-1.