Overzicht huurlingen: goal Thelin, assist Bundu (video)

DINSDAG, 9 FEBRUARI 2021, 10:23 - Garrincha

WEDSTRIJDEN Het huurlingenleger van Anderlecht telt na de wintermercato zestien soldaten. Voortaan proberen we na ieder voetbalweekend een overzicht te geven van hun prestaties. Dit weekend lieten Isaac Kiese Thelin en Mustapha Bundu (foto) zich het meest opmerken.

Luka Adzic: Zat nog niet in de wedstrijdkern bij Emmen. Zijn maats verloren met 0-1 van AZ en blijven afgetekend laatste in de Eredivisie.

Zakaria Bakkali: Zat nog niet in de wedstrijdkern bij Beerschot, dat met 1-2 verloor van Antwerp.

Mustapha Bundu: Debuteerde bij FC Kopenhagen afgelopen woensdag met een invalbeurt op Aalborg. Bundu speelde de volledige tweede helft en daarin boog Kopenhagen een 2-0-achterstand om in een 2-3-zege. Zondag stond hij voor het eerst in de basis en hij zorgde voor de (fraaie) assist bij de 0-2, wat ook de eindstand werd. Na 69 minuten mocht Bundu gaan rusten.

Antoine Colassin: Viel tegen Charleroi in na 84 minuten en zag zijn ploeg nog de 1-1 scoren.

Sieben Dewaele: Zat niet in de selectie bij Heerenveen, dat met 1-0 won van Vitesse.

Landry Dimata:Maakte na 65 minuten zijn debuut voor Espanyol op bezoek bij Lugo. Zes minuten later maakte Espanyol 1-1 gelijk. De club uit Barcelona blijft tweede in de stand na dit gelijkspel.

Thierry Lutonda: Zat niet in de selectie bij RKC. De linksback is geblesseerd. RKC speelde 1-1 gelijk bij Emmen.

Yevgen Makarenko: Speelde 88 minuten met Kortrijk op bezoek bij Moeskroen. Kortrijk won met 0-3.

Knowledge Musona: Ontbrak door een blessure bij Eupen, dat op bezoek ging bij AA Gent.

Aristote Nkaka: De wedstrijd van Paderborn werd uitgesteld door de sneeuw.

Bubacarr Sanneh: Dinsdag tegen Velje (0-0) was hij er nog niet bij. Zondag tegen Lyngby bleef hij de hele wedstrijd op de bank. Aarhus won met 1-0 en blijft tweede in de stand.

Kenny Saief: Speelde 76 minuten met Gdansk tegen Warda Poznan. Uitslag 1-1.

Isaac Kiese Thelin: Speelde de hele wedstrijd bij Kasimpasa en scoorde zijn derde doelpunt. Kasimpasa verloor wel met 1-4 van Hatayspor.

Michel Vlap:  De wedstrijd van Bielefeld werd uitgesteld door de sneeuw.

Ognjen Vranjes: Speelde de volledige wedstrijd tegen Zulte Waregem. Uitslag 1-1.

Peter Zulj: Net als vorige donderdag was Zulj gisteren opnieuw slechts invaller bij Göztepe. Donderdag tegen Malatyaspor (2-2) kwam hij op het uur in het veld. Gisteren tegen Gaziantep kwam hij in minuut 79 in het veld. Kevin Mirallas had vlak voordien de 2-0-eindstand vastgelegd.