Niets dan lof voor middenveld

MAANDAG, 8 FEBRUARI 2021, 14:59 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Vincent Kompany had niets dan lof voor zijn middenveld tegen Racing Genk. De driehoek Albert Sambi Lokonga, Anouar Ait El Hadj en Josh Cullen werkt perfect. Voor Josh Cullen geeft zich volledig en stelt zich ten dienste van de twee jonkies. 

Kompany had alleen maar mooie woorden voor zijn driehoek op het middenveld. "Anouar is een harde werker op het veld en loopt al drie wedstrijden na elkaar meer dan 13,5 km. Hij heeft de techniek en het spelinzicht op als nummer 10 te spelen, toch doet hij niet alsof hij het grootste talent is. En hij is ook nog maar pas achttien jaar. Je krijgt niet vaak de kans om met zo een speler te werken."

Josh Cullen

"Nog zo een doorbijter is Josh Cullen, die loopt ook de nodige kilometers in een wedstrijd, hij zou dat zelfs doen met twee gebroken benen. Dankzij hem blokkeerden we de voetballende kwaliteiten van Genk."

Sambi Albert Lokonga

"Sambi is een speler met bovengemiddelde kwaliteiten. Hij maakt progressie in zijn duels winnen en zijn verdedigend werk. Misschien heeft hij nog een om bij de nationale ploeg te geraken voor het EK en op termijn een toptransfer te verzilveren.” 



anderlecht-online forum