Ait El Hadj: "Dit maakt mij fier"

MAANDAG, 8 FEBRUARI 2021, 09:15 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Man van de match Anouar Ait El Hadj, bekroonde zijn mooie prestatie met een goal. En nog eentje die mocht gezien worden ook. Het was een grappig zicht op tv, Paul Onuachu torende boven Ait El Hadj uit, maar dat stoorde de middenvelder niet, zijn taak was om Onuachu te storen. 

Het is duidelijk, Ait El Hadj blijft elke wedstrijd maar groeien. Ook gisteren zette hij weer een meer dan puike prestatie neer. Zelf is hij heel gelukkig met zijn goal. “Dit maakt mij fier. Hiervan droom ik al jaren. Het doelpunt staat voor de eeuwigheid in mijn geheugen gegrift en het was nog een mooie goal ook.”

Ait El Hadj voelt zich ook goed als nummer tien en dat uit zich in zijn prestaties. “Ik ben eerder op de flank en als meest centrale middenvelder uitgespeeld, maar dat zijn niet mijn posities. Ik ben een echte nummer tien en dat heb ik vandaag laten zien.”

Bij een hoekschop zag je Ait El Hadj verdedigen op Onuachu, grappig als je zag dat de Genk-speler echt boven hem uittorende, maar dat stoorde Ait El Hadj niet. “Mijn taak was om hem zo veel mogelijk te storen. Ik denk dat het wel gelukt is."



anderlecht-online forum