"Kompany maakte nooit een opmerking over mijn mentaliteit"

ZATERDAG, 6 FEBRUARI 2021, 20:26 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS In een gesprek met NOS vertelt Michel Vlap vandaag over zijn uitleenbeurt aan Bielefeld en zijn tijdelijk vertrek bij Anderlecht. De Fries erkent dat het dit seizoen niet is gelopen zoals hij gehoopt had. "Ik had graag een leidende rol op me willen nemen, maar de trainer maakte andere keuzes."

Met een transfersom van 7 miljoen euro werd er natuurlijk veel verwacht van Vlap. De voorbije weken en maanden klonk het in de media geregeld dat Vlap zijn inzet en mentaliteit te wensen overliet. Dat weerlegt hij. "Ik heb lange tijd hard gewerkt en geef iedere training alles. Ik doe altijd mijn stinkende best. Kompany heeft er tegen mij ook nooit iets over gezegd."

Bij Bielefeld voelt Vlap zich meteen thuis. Zijn landgenoot Mike van der Hoorn nam hem onder de vleugels. Ook sportief ziet hij het helemaal zitten. "Ik had goede gesprekken met de trainer en de directeur", aldus Vlap. "Ze zochten goals en creativiteit. Dat gaf mij het vertrouwen dat ik hier kan renderen. We hebben een sterke spits en behendige buitenspelers die ik moet gaan bedienen. Dat ligt me wel."



anderlecht-online forum