Lawrence: "Het is nu van moeten"

ZATERDAG, 6 FEBRUARI 2021, 08:17 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Kemar Lawrence kwam een jaar geleden aan bij RSC Anderlecht. Ondertussen heeft hij op familiaal vlak al wat watertjes doorzwommen wat tot een lange afwezigheid leidde op Neerpede. Maar de linksback staat er nu weer en wil alleen maar punten pakken met paars-wit.

Lawrence was lange tijd afwezig op Neerpede, zijn broer kreeg een motorongeval en Lawrence moest beslissen over een voetamputatie. Ondertussen vertoefen zijn vrouw en kinderen in New York. Zaken die toch wel mentaal zwaar om dragen zijn. "Maar al bij al voel ik mij goed", zegt Lawrence, "Ik mis mijn vrouw en kinderen ja en soms ben ik droef, maar ik moet blijven verdergaan. Ik wil een voorbeeld zijn voor mijn kinderen".

Punten pakken

Er komen cruciale wedstrijden aan voor RSC Anderlecht met drie uitduels achter elkaar. Hoog tijd dat het nu ook punten begint te pakken buitenshuis. "Het is nu van moeten, we moeten de komende wedstrijden een niveau hoger schakelen. Vooral op verplaatsing moeten we meer punten pakken, te beginnen met zondag in Genk. Het zou goed kunnen dat jullie mij de komende weken de stilstaande fases zien trappen. Het is een sterkte van mij. En misschien moet ik ook gewoon wat vaker in de box opduiken, want ik ben bij de betere koppers."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.