Broos moet vier keer winnen

VRIJDAG, 26 NOVEMBER 2004, 00:07 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Niet zozeer de uitschakeling in de Champions League maar wel de schandelijke nul op de puntentabel heeft in het Constant Vanden Stockstadion diepe wonden geslagen. Anderlecht ziet maar één manier om revanche te nemen: de titel.

Trainer Hugo Broos weet wat hem te doen staat. Hij moet de vier resterende matchen voor de winterstop winnen. Pikant detail: daarbij niet alleen Westerlo, Germinal Beerschot en Bergen maar ook Club Brugge.
"Een trainer staat altijd onder druk als de resultaten minder zijn", hanteerde manager Van Holsbeeck gisteren niet mis te verstane taal. "Broos heeft in een krantenartikel zelf gezegd dat hij de vier komende wedstrijden zegevierend moet afsluiten."

Of de coach dan tijdens de winterstop wordt geëvalueerd? "We moeten winnen, zo simpel is het", herhaalde Van Holsbeeck. "Op het directiecomité is met geen woord over de coach gerept. Maar er moeten wel dringend resultaten komen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.