Bakkali: "Ik begrijp dat mensen twijfelen"

WOENSDAG, 3 FEBRUARI 2021, 20:19 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Zakaria werd vanmiddag bij Beerschot voorgesteld aan de pers. De Anderlecht-huurling klonk positief en toonde een grote goesting. "Ik heb geen makkelijke periode bij Anderlecht achter de rug", kijkt hij terug. "Maar conditioneel ben ik in orde."

Amper twee keer kwam Bakkali dit seizoen in actie bij Anderlecht. Sinds begin december mocht hij zelfs niet meer met de A-kern trainen. "Elke dag trainen terwijl je weet dat je in het weekend niet zal spelen, dat is niet gemakkelijk. Toch stond ik elke dag op het veld", zegt hij. Een vertrek deze winter was een must. "Ik had verschillende opties, maar Beerschot was uiteindelijk de beste. Ik had nooit schrik dat er geen oplossing uit de bus zou komen."

Velen zien Beerschot als Bakkali's laatste kans, maar zelf ziet hij het anders. "Ik zie het gewoon als een kans. Ik begrijp dat de mensen twijfelen. Ik ben nog altijd maar 25 en wil niet te veel aan het verleden denken. Conditioneel ben ik in orde, want ik heb elke dag getraind. Ik mis alleen wedstrijdritme."



anderlecht-online forum