Blessure voor Cullen, Cobbaut speelde hele match

ZATERDAG, 30 JANUARI 2021, 22:29 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

BLESSURES In een bericht op de officiële clubwebsite komt Anderlecht vanavond met wat blessure nieuws. Paars-wit laat weten dat Josh Cullen er morgen niet bij is omdat hij tegen Charleroi een trap op de enkel incasseerde. Goed nieuws is er wel te melden over Elias Cobbaut en Majeed Ashimeru.

Cullen was er dinsdag in Moeskroen al niet bij. Toen klonk het dat hij rust kreeg, maar blijkbaar is er meer aan de hand. "De medische staf doet er alles aan om Josh snel terug speelklaar te krijgen", meldt Anderlecht.

Na Adrien Trebel is ook Cobbaut bijna klaar voor zijn wederoptreden bij de A-ploeg. De verdediger, die zich in augustus zwaar blesseerde aan de enkel, speelde vanmiddag negentig minuten met de U21 in Deinze.

Mt nieuwkomer Majeed Ashimeru gaat het ook de goede kant uit. "Hij herstelt goed en traint terug mee met de groep na een Covid-19-infectie", aldus de club. Tot slot meldt Anderlecht nog dat revalidatie van Yari Verschaeren en Hendrik Van Crombrugge gunstig verloopt.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.