Sterke bank

WOENSDAG, 27 JANUARI 2021, 08:22 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Vincent Kompany had voorspeld dat het een moeilijke wedstrijd ging worden tegen Moeskroen. De coach was wel blij dat zijn ploeg kansen bleef creëeren, alleen die afwerking komt er maar niet uit. Over zijn invallers was Kompany heel lovend. 

Na rust voerde Kompany al twee wissels door, Adrien Trebel en Jacob Bruun Larsen namen de plaats in van Michel Vlap en Paul Mukairu. Het was vooral opvallend hoe Bruun Larsen meteen coachte en toonde waar hij de bal wilde hebben. "De invallers hebben hun job meer dan behoren gedaan. Het is dankzij een sterke bank dat we nog op gelijke hoogte zijn gekomen."

RSC Anderlecht kon dus weer niet winnen op verplaatsing, maar Kompany maakt zich nog geen zorgen. "Het is te vroeg om nu al een balans op te maken van onze uitwedstrijden, er komen er nog genoeg. Wie weet winnen we die wel allemaal. Ik ben vooral blij dat we in de laatste minuut nog gescoord hebben, het is in het verleden dikwijls anders geweest."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.