Vanden Borre al twee weken afwezig

WOENSDAG, 27 JANUARI 2021, 07:19 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE Het zal toch niet waar zijn zeker, Anthony Vanden Borre verschijnt al twee weken niet meer op training bij de beloften. Zijn ploegmaats hebben er het raden naar waarom hij zich niet meer laat zien op Neerpede.

Een blessure zou in ieder geval niet de oorzaak zijn waarom Vanden Borre zich niet meer laat zien. Meteen schiet ook de geruchtenmolen op gang dat hij ook deze zoveelste kans laat schieten en dat het vooral een mentaliteitsprobleem is.

RSC Anderlecht zag nochtans toekomst in de Vanden Borre, dan vooral als jeugdcoach, om de jeugd bij te brengen wat ze vooral niet moeten doen. Hij is immers het levende bewijs van hoe het kan uitdraaien als je foute keuzes maakt.

De hoop is in ieder geval nog niet volledig opgegeven, bij de club blijven ze hopen dat Vanden Borre alsnog de draad terug zal oppikken. Al lijkt het wel zeker dat dit de aller, allerlaatste kans is voor de 'ket'.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.