Reacties: "0 op 15. Het is barslecht"

DONDERDAG, 25 NOVEMBER 2004, 11:19 - D.A.B.
Anderlecht-Online No Image Found

Opnieuw verloren... De nul op achttien komt dichterbij. Gisteren was het nochtans allemaal niet zo slecht, maar de onmondigheid voor doel blijft een groot probleem. Ook de fouten achteraan moeten eruit. Enkele reacties:


Hugo Broos vond zijn elftal "degelijk spelen". De coach van Anderlecht zei dat de ploeg meer verdiende. "We maakten zelfs aanspraak op de overwinning."
"Bij momenten voetbalden we goed en dat wil ik uit deze match onthouden. De bal ging soms goed rond en we creëerden ook enkele kansen. Maar twee positionele fouten werden meteen afgestraft. Twee goals ophalen is bijna niet te doen."
"Maar de match van vandaag moet ons sterken voor de vier competitiepartijen voor de winterstop. Als we die winnen, komen we op vier punten van Club Brugge en is de strijd na nieuwjaar weer open"

Pär Zetterberg: "We hebben veel beter gespeeld dan de vorige matchen, maar zij krijgen twee kansen en het is telkens bingo. Als we zo treffers blijven pakken, is het heel moeilijk om punten te behalen. We krijgen altijd stomme goals tegen op slechte momenten. Toen het 1-2 was, trok Valencia alles terug en werd het nog moeilijker. 0 op 15: verliezen went niet. Dit is barslecht."

Yves Vanderhaeghe: "Na die goal meteen na de rust waren we onder de indruk. We dachten dat we goed bezig waren en voor de zege konden gaan. We vochten tot de laatste snik en maakten al veel minder fouten. We moesten niet onderdoen voor Valencia, dat we goed onder controle hielden. Het is een pijnlijke zaak."

Vincent Kompany: "Ik denk dat de ontgoocheling op mijn gezicht staat af te lezen. Het is een nieuwe les. Wat ik geleerd heb? Dat je niet altijd kunt winnen, dat het soms wat minder loopt, zowel individueel als collectief. Als je onze stand in deze poule ziet, moet je er niet veel woorden aan vuilmaken."

Olivier Deschacht: "Net niet, zeg dat wel. Het is het verhaal van de hele Champions League die we spelen. Anderlecht is de hele match op de helft van Valencia actief en toch verliezen we. De Spanjaarden speculeren op de counter en doen dat perfect. Ik denk dat Valencia meer kansen weggaf dan wij. Het is jammer, dat resultaat. Niemand zal nu spreken over ons goed voetbal."



anderlecht-online forum