Officiële podcast #2: Rob Rensenbrink

WOENSDAG, 20 JANUARI 2021, 15:12 - TCV
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE Anderlecht heeft een tweede officiële podcast uitgebracht. Deze maal is het thema Rob Rensenbrink, een van de beste spelers die Paarswit ooit kende. Rensenbrink was absolute wereldtop in de jaren 70 en speelde twee finales van de wereldbeker met Nederland in 1974 en 1978.

Rensenbrink kwam over van Club Brugge in 1971. Met de 'slangenmens' Rensenbrink boekte Anderlecht Europese successen. Met Anderlecht won Rensenbrink twee titels, vier bekers, tweemaal Europacup II en twee Europese Supercups. In 1976 kreeg Rensenbrink de Gouden Schoen. De Nederlandse aanvaller overleed in 2020 aan een spierziekte. Tegenwoordig is het moeilijk te vatten dat Anderlecht ooit spelers van wereldformaat op de top van hun loopbaan in de rangen had.

David Steegen ontvangt voor de podcast de weduwe van Rensenbrink en ex-ploegmaats Jan Mulder en Hugo Broos. Je kan de podcast beluisteren op de officiële website van Anderlecht.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.