Dauda tekent bij tot 2023

VRIJDAG, 15 JANUARI 2021, 10:08 - KDB2000
Anderlecht-Online No Image Found

JEUGD Mohammed Dauda heeft zonet bijgetekend tot 2023. Hiermee maakt Anderlecht duidelijk dat ze in de jonge spits geloven.

De 22-jarige Mohammed Dauda wiens contract in juni 2021 zou verlopen heeft zonet een nieuw contract getekend tot 2023 met een optie op een extra jaar. De spits mocht nog slechts in 4 wedstrijden invallen, maar toch blijkt het geloof in Dauda bij Anderlecht groot. In het verleden werd hij nog verhuurd aan Vitesse en Esbjerg in Denemarken.

"Mo heeft deze verlenging helemaal zelf afgedwongen. Vanop een zijspoor heeft hij alle coaches overtuigd van waarde te kunnen zijn voor onze club. Zijn snelheid en doelgerichtheid zijn belangrijke kwaliteiten waardoor hij op verschillende posities van waarde kan zijn. De jongen heeft ook een paars hart en wil steeds beter worden, wat altijd een belangrijk element is", vetelt sportief directeur Peter Verbeke.





Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.