Deense vleugelaanvaller gelinkt aan RSC Anderlecht

WOENSDAG, 13 JANUARI 2021, 13:01 - emjomi
Logo Anderlecht-Online

TRANSFERS - INTERVIEWS RSC Anderlecht blijft op zoek naar gerichte betaalbare versterking, dat zei Vincent Kompany op zijn persconferentie naar aanleiding van de wedstrijd vrijdag tegen Eupen. Terzelfdertijd melden Deense media interesse van paars-wit in Jacob Bruun Larsen.

"Er wordt links en rechts nog rondgekeken naar versterkingen", zegt Kompany, "Peter Verbeke is ook iemand die mij soms positief verrast met namen waarvan ik mij de vraag stel of we die wel kunnen betalen. Maar of er nog iets komt ligt volledig bij onze sportdirecteur. Hij weet welke profielen nog interessant zijn voor ons en wat ze als Anderlechtspeler in hun mars moeten hebben. Maar ik heb ook vertrouwen in de huidige kern."

Jakob Bruun Larsen

In Denemarken linken ze vleugelaanvaller Jacob Bruun Larsen aan RSC Anderlecht. Jacob Bruun is momenteel actief bij Hoffenheim waar hij weinig aan spelen toekomt. Vorige wintermercato betaalde Hoffenheim negen miljoen euro aan Dortmund voor Jacob Bruun. Dat transferbedrag doet meteen ook de vraag rijzen of Jabob Bruun spek is voor de bek van Anderlecht."

De entourage van de Deen bevestigt in ieder geval dat er al contact geweest is met RSC Anderlecht maar dat het dossier zeer complex is. 

Bron: hln.be (PJC/ABD/KDW)anderlecht-online forum