Lukas Nmecha sluit langer verblijf bij Anderlecht niet uit

WOENSDAG, 13 JANUARI 2021, 10:34 - KDB2000
Logo Anderlecht-Online

TRANSFERS - INTERVIEWS Lukas Nmecha (22) momenteel gehuurd van Manchester City aan Anderlecht zegt in Sport/voetbalmagazine meer stabiliteit in zijn voetbalcarriere te willen brengen. Het voortdurend aanpassen aan een nieuwe competitie is voor de jonge Duitser ingewikkeld.

Lukas Nmecha goed voor 10 doelpunten in 17 competitiewedstrijden liet aan Sport/voetbalmagzine weten dat een langer verblijf in de Belgische hoofdstad mogelijk is. De 22-jarige Duitser voelt zich goed bij Anderlecht en wil verschillende seizoenen achter elkaar in dezelfde competitie blijven. Tot nu toe werd hij telkens voor een korte periode door Manchester City verhuurd aan verschillende competities (Bundesliga/Championship).

Nu wil de spits een langer verblijf bij eenzelfde ploeg en daar hoort Anderlecht bij tot de mogelijkheden. Hij droomt ervan topschutter te worden, maar weet dat de concurrentie in Belgische competitie groot is. "De aanpassingstijd die ik nodig had, hebben andere spelers niet ervaren", zegt Nmecha aan Sport/Voetbalmagazine. Vooraleer er gesproken kan worden van een langer verblijf in Brussel moet Manchester City de jonge Duitser een nieuw contract aanbieden aangezien zijn huidig contract in juni verloopt. Pas daarna kan over een eventuele nieuwe huurovereenkomst gesproken worden.

Bron:anderlecht-online forum