Gouden Schoen: Nmecha beste Anderlecht-speler met ... 2 punten

DONDERDAG, 7 JANUARI 2021, 09:02 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE Het Laatste Nieuws telt vandaag verder af richting de Gouden Schoen. Op plaats 27 vinden we Lukas Nmecha terug. Hij kreeg van de stemmers twee punten. Daarmee zit het voor Anderlecht erop. Geen enkele Anderlecht-speler verzamelde meer punten.

Door het stopzetten van de competitie dit voorjaar wegens corona was er dit jaar maar één stemronde: eind december. Jérémy Doku, die begin oktober Anderlecht verliet, kreeg dus geen punten voor zijn sterke prestaties tijdens de eerste twee maanden van dit seizoen.

Voor het derde jaar op rij stelt Anderlecht zijn negatief record scherper. Twee jaar geleden evenaarde Adrien Trebel met een elfde plaats de ranking van de laagst geklasseerde Anderlecht-speler sinds de invoering van de trofee. Pierre Hanon eindigde in 1958 ook als elfde. Vorig jaar deed Nacer Chadli het met plaats 13. Nu eindigt Nmecha op de 27e plek.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.