Anderlecht bekijkt Engels aanbod voor Amuzu

DINSDAG, 5 JANUARI 2021, 17:33 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Nottingham Forrest heeft zich bij Anderlecht gemeld voor Francis Amuzu. Dat schrijft Sportsworldghana.com. De website beweert dat de Engelse club een officieel bod heeft uitgebracht en dat Anderlecht dat nu bestudeert.

Amuzu debuteerde drie jaar geleden in het eerste elftal en trof meteen raak bij zijn debuut. In de jaren die volgden wisselden periodes van titularis zijn zich af met periodes van bankzitten. Zijn matige statistieken maakten van hem nooit een onbetwiste basisspeler.

De voorbije transferperiodes stond Anderlecht open voor een vertrek van de Ghanese Mechelaar indien er voldoende boter bij de vis kwam. Het is afwachten of paars-wit na het vertrek van Jérémy Doku en de vormdip van Mustapha Bundu nog zo denkt. 

Nottingham staat momenteel maar net boven de degradatieplaatsen in de Engelse tweede klasse. De traditieclub staat 19e op 24 clubs. 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.