Valencia gehavend - weinig fans

DINSDAG, 23 NOVEMBER 2004, 17:07 - Skyhawk
Anderlecht-Online No Image Found

De supporters van Valencia liggen niet bepaald wakker van de confrontatie met Anderlecht. Hoewel er nog veel op het spel staat, zakken amper 15 Spaanse fans af naar het Vanden Stock-stadion.


Erg gelukkig zijn ze daar in Anderlecht niet mee. "Dit hebben we hier nog nooit meegemaakt. Zelfs de clubs uit pakweg Polen brachten in het verleden meer fans mee", klinkt het.

Er waren 1.500 plaatsen voorzien voor de Valencia-supporters. Anderlecht zal nu een deel daarvan nog in omloop brengen voor de eigen fans. Paarswit moet de 12e man van Valencia dus niet vrezen.

Valencia landde trouwens vandaag in Brussel met een kern van 20 spelers. De flitsende flankspeler Miguel Angel Angulo zal er wellicht niet bij zijn. Hij is twee à drie weken out met een spierblessure.

De Spanjaarden missen wel meer sterkhouders. Ook middenvelder Albelda, verdediger Ayala en aanvaller Vicente zijn buiten strijd met blessures. Een forse aderlating is dat voor Valencia.

De Italiaan Stefano Fiore is wel weer van de partij. Enkele weken geleden weigerde hij nog in te vallen tegen Inter. Fiore werd daarop uit de kern gezet, maar kreeg dus vergiffenis.



anderlecht-online forum