Anderlecht roept Thelin terug, Malmö wil hem houden

DONDERDAG, 3 DECEMBER 2020, 13:10 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Anderlecht heeft Isaac Kiese Thelin laten weten dat het de spits terug in Brussel verwacht na de laatste competitiewedstrijd van zondag met Malmö. Paars-wit verhuurt de spits tot eind dit jaar. Malmö zal evenwel proberen om Thelin ook na Nieuwjaar aan zich te binden.

Thelin heeft bij Anderlecht nog een contract tot medio 2022. Malmö wil hem echter houden. "We werken eraan", zegt sportdirecteur Daniel Andersson bij Fotboll Skane. "We hebben de hoop niet opgegeven en hopen dat hij volgend jaar ook bij ons speelt. Hij is onze eerste keuze, want het voorbije seizoen was hij erg belangrijk voor ons. Als het niet lukt om Thelin te houden, bekijken we andere opties."

In Zweden verloopt de competitie volgens het kalenderjaar. Met dertien doelpunten en vier assists had Thelin een groot aandeel in de recente landstitel van Malmö. Hij scoorde ook drie keer in de Europa League.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.