"Kende een heel goed jaar bij Anderlecht"

ZATERDAG, 28 NOVEMBER 2020, 07:50 - emjomi
Logo Anderlecht-Online

INTERVIEWS Nacer Chadli is tegenwoordig te vinden in Turkije waar hij speelt voor Basaksehir. De Rode Duivel was te duur voor RSC Anderlecht, maar er was ook interesse van Antwerp en Club Brugge. Maar Turkije leek hem de beste optie. 

Chadli investeerde onlangs ook in het vastgoedproject rond Standard, de club van zijn jeugd. Maar hij is RSC Anderlecht nog niet vergeten en volgt de club op tv.
"Ik vond bij Anderlecht het voetbalplezier terug, kende er een goed jaar met mooie statistieken. Spijtig genoeg haalden we geen Europees voetbal maar het positieve is wel dat veel van de jonge Anderlecht-talenten veel progressie hebben kunnen boeken. Er zijn er echt met enorm veel potentieel".

Chadli vertrok nog met Frank Vercauteren als coach, het verbaasd hem trouwens dat die ondertussen bedankt is voor bewezen diensten.
"Eerlijk gezegd, ik had Vincent liever nog wat langer zien voetballlen, ook op het veld was hij The Boss. Hij en Vercauteren werkten ook heel goed samen en elk had zijn bijdrage."

Zondag is het clasico, een moeilijke keuze voor Chadli? "Ik bracht mijn jeugd door bij Standard, maar ik hou ook van Anderlecht hoor. Dat de beste ploeg mag winnen, daar draait een clasico rond".

Bron: HNB (Jürgen Geril)anderlecht-online forum