Kleine strubbelingen in de kleedkamer

DONDERDAG, 26 NOVEMBER 2020, 11:14 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE Vincent Kompany probeert nu toch al enkele wedstrijden om een vaste basisploeg op het veld te brengen. Dit gaat wel ten koste van enkele spelers die van mening zijn dat ze ook een plaats of minuten in de ploeg verdienen. Het is dus zaak van de coach om iedereen tevreden te houden. 

De voorbije zomermercato heeft RSC Anderlecht nog alles in het werk gesteld om Derrick Luckassen nog een seizoen te huren, maar nu komt hij amper nog aan spelen toe. Jonge spelers Mario Kana en Antoine Colassin beginnen ook hun vertrouwen te verliezen omdat ze amper nog in de plannen van de coach voorkomen. Yari Verschaeren staat dan meer op de flank dan hem lief is en voelt zich beter op de nummer 10.

Er wordt ook gepleit voor meer agressie in de ploeg, waar Ognjen Vranjes dan weer de geschikte kandidaat voor is. Zakaria Bakkali en Michel Vlap kreeg hun kans al maar grepen die niet. Toch zijn ze ervan overtuigd dat ze hun bijdrage nog kunnen leveren en nog een kans verdienen. 

Al die kleine strubbelingen zijn natuurlijk nefast voor het mentale en voor de samenhorigheid in de kleedkamer. Kompany zal dus ook zijn psychologische kant moeten boven halen om iedereen tevreden te houden. 

 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.