Management positief over wissel minderheidsaandeelhouders

DINSDAG, 24 NOVEMBER 2020, 11:00 - emjomi
Logo Anderlecht-Online

INTERVIEWS Michael Verschueren heeft de aandelen gekocht van Alexandre Van Damme en Jo Van Biesbroeck. Het management van RSC Anderlecht is enorm opgetogen over de wissel bij de minderheidsaandeelhouders. 

Voorzitter Wouter Vandenhaute en CEO Karel Van Eetvelt zijn heel positief over de wissel bij de minderheidsaandeelhouders. Dat laten ze weten via een bericht op de officiële website van de club. 

“Met Michael Verschueren, die een belangrijkere rol zal opnemen bij de aandeelhouders, hebben we iemand die de club bijzonder goed kent en altijd nauw betrokken is gebleven bij haar activiteiten. Dat zal ons versterken in de uitdaging om snel weer aansluiting te vinden bij de sportieve top in voetballend België en bij de gezondmaking van de club. Ook de nauwe contacten met het Europese niveau blijven zo gegarandeerd". 

Ook Michaël Verschueren zelf reageert.

"Ik geloof in het nieuwe management van RSC Anderlecht, dat uitstekend werk levert. Vanuit mijn rol binnen de European Club Association wil ik mee werken aan de hervorming van het Europese voetballandschap en erover waken dat clubs als Anderlecht daarin voldoende groeikansen kunnen krijgen.”

Bron: rsca.beanderlecht-online forum