Uitstekende statistieken voor Murillo

ZATERDAG, 21 NOVEMBER 2020, 22:32 - Skyhawk
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS - ANDERE Amir Murillo is betrokken bij bijna een kwart van de goals van Anderlecht, namelijk bij 5 van de 22. Hij is daarmee de meest beslissende rechtsback van de tien grootste competities van Europa. Hij blijft daarmee Coufal van West Ham en Zaika van Sotchi vooraf.

Edgaro Ruben Carles Cal, de manager van Murillo, geeft aan dat zijn speler ook al de beste was in de MLS. Zijn snelle aanpassing aan het Europees voetbal heeft hij te danken aan de trainingsmethodes van New York, die dicht aanleunen bij die van Salzburg en Leipzig.
 
En volgens zijn manager kan het nog beter. Onder Kompany heeft hij het doel zijn verdedigende positionering te verbeteren. "Amir is een harde werker en weet wat te doen. Er is dan ook absoluut nog geen sprake van een vertrek bij Anderlecht in januari", klinkt het. Maar in de zomer zou Murillo wel eens weg kunnen zijn. "Zo niet, moet er een contractverlenging en salarisverhoging komen", klinkt het bij zijn manager.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.