Arnstad tekent bij tot 2023

VRIJDAG, 20 NOVEMBER 2020, 17:21 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS - ANDERE Tijdens de interlandbreak hebben ze bij RSC Anderlecht niet stilgezeten. De onderhandelingen met Kristian Arnstad hebben hun vruchten afgeworpen en de jonge Noor heeft zonet zijn handtekening gezet onder een contractverlenging tot 2023.

Arnstad maakt sinds september 2019 deel uit van RSC Anderlecht in september van dit jaar maakte hij de overstap naar de A-kern.

Peter Verbeke is opgetogen over de contractverlenging. "Kristian maakt sinds zijn overstap naar de A-kern de nodige progressie tijdens de trainingen. Hij is goed aan de bal, heeft overzicht en speelt met een enorme grinta en winnaarsmentaliteit, ondanks zijn zeer jonge leeftijd. Deze contractverlenging is dan ook een logische stap binnen zijn verdere ontwikkeling", laat hij optekenen op de officiële clubwebsite.

Ook coach Vincent Kompany is erg blij met Kristians verlenging: "Dit is absoluut de juiste beslissing, voor Kristian en voor de club. Kristian toont op training altijd een topattitude en laat mooie dingen zien. Hij verdient nu deze grote stap, proficiat!"Bron: rsca.beanderlecht-online forum