Sas: "Ik kom nog supporteren in het Lotto Park"

WOENSDAG, 18 NOVEMBER 2020, 10:45 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS RSC Anderlecht nam eind september van clubdokter Kristof Sas. Sinds 1 november werkt de club nauw samen met het UZ Gent en Prof. Dr. Luc Vanden Bossche als de nieuwe clubarts. Sas blikt terug op 15 jaar paars-wit. 

Sas heeft in totaal vijftien jaar, in onderbroken periodes, gewerkt als clubarts voor RSC Anderlecht. Het afscheid deed dus wel een beetje pijn.

"We zijn in onderling overleg uit elkaar gegaan. Opmerkingen over mijn werk waren er niet en ik heb ook met niemand problemen", is Sas duidelijk.

"Ik heb de evolutie van Vincent Kompany van dichtbij meegemaakt. Toen ik zoveel jaren geleden bij de club begon was Kompany een gewone jeugdspeler. Toen ik onlangs vertrok was hij trainer. We hebben dus samen een hele weg afgelegd. Het deed dus wel een beetje pijn om te vertrekken. Maar het is zeker geen vaarwel, ik blijf supporter en zal in die hoedanigheid ook nog te vinden zijn in het Lotto Park", aldus de ex-clubdokter.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.