Linksbacks verliezen, Zulj op de bank

ZONDAG, 15 NOVEMBER 2020, 22:45 - Garrincha
Logo Anderlecht-Online

WEDSTRIJDEN Anderlecht-linksachters Kemar Lawrence (foto) en Bogdan Mykhaylichenko gingen zaterdag allebei onderuit met hun nationale ploeg. Yari Verschaeren en  Hannes Delcroix mochten vanavond wel vieren, al kwamen zij niet in actie. Hetzelfde geldt voor Peter Zulj.

Lawrence speelde met Jamaica de hele wedstrijd tegen Saudi-Arabië, maar verloor met 3-0. De vriendschappelijke wedstrijd vond plaats in de Saudische hoofdstad Riyad.

Mykhaylichenko, die inviel na 74 minuten, verloor met Oekraïne met 3-1 in Duitsland. Oekraïne staat nu derde in zijn poule van de Nations League.

Verschaeren en Delcroix keken negentig minuten toe. Zij zagen de Rode Duivels met 2-0 winnen tegen Engeland. Een gelijkspel woensdag tegen Denemarken volstaat om zich te plaatsen voor de Final Four.

Zulj bleef eveneens de hele partij aan de bank gekluisterd. Zijn Oostenrijk won met 2-1 tegen Noord-Ierland. Oostenrijk wordt zo leider in zijn groep met 12 op 15. Noorwegen kan wel nog gelijk komen. De Noren zagen hun wedstrijd van vanavond uitgesteld omdat het hele team in quarantaine moet.

Bron: © Eigen redactieanderlecht-online forum