Bundu scoort voor Sierra Leone (video)

VRIJDAG, 13 NOVEMBER 2020, 20:48 - Garrincha

WEDSTRIJDEN Met een doelpunt tien minuten voor tijd droeg Mustapha Bundu zijn steentje bij in de onwaarschijnlijke remonte van Sierra Leone vanavond tegen Nigeria. Na een half uur stond Siera Leone 4-0 achter, maar finaal eindigde de partij op 4-4. Bundu scoorde in de 80e minuut de 4-3.

Bundu begon op de bank, maar viel twintig minuten voor tijd in. Korte tijd later viel de 4-2 en nog wat later bracht de Anderlecht-aanvaller zijn land nog wat dichter. Bundu kreeg de bal centraal op de rand van het strafschopgebied, controleerde met rechts en trapte daarna met links in de rechter benedenhoek.

Met twee punten uit drie wedstrijden staat Sierra Leone er niet goed voor in de Africa Cup-kwalificatie. Dinsdag speelt Sierra Leone opnieuw tegen Nigeria, maar dan thuis.

Bekijk hieronder een wedstrijdverslag. Het doelpunt van Bundu komt na 7:37 minuten.