"Doel is om kwalificatierondes te overleven"

WOENSDAG, 4 NOVEMBER 2020, 13:55 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Binnen enkele uren starten de RSC Anderlecht-dames aan hun Europese campagne. Tessa Wullaert is er in ieder geval klaar voor, het doel is in ieder geval om twee kwalificatierondes te overleven. Wullaert zit in ieder geval goed in haar vel en dat helpt. 

Afgelopen zomer maakte Wullaert de overstap van Manchester City naar RSC Anderlecht: "Ik voel me goed bij Anderlecht en heb zeker geen spijt van mijn overstap. En als ik mij goed voel dan presteer ik beter wat automatisch leidt tot meer scoren. Het loopt hier uitstekend en ik bloei open".

Anderlecht wil in ieder geval verder geraken dan de wedstrijd van vanavond: "Het doel is om zeker de eerste twee kwalificatierondes te overleven. Moest het nu al voorbij zijn zou dat een grote ontgoocheling zijn. Maar we hebben in ieder geval de kwaliteit om op de kwartfinale te mikken al beseffen we ook dat dat heel moeilijk zal worden als je grote ploegen zoals Wolfsburg of Manchester Ciyt loot".

De wedstrijd van vanavond is live te volgen op deYou Tubepagina en Facebook pagina van RSC Anderlecht.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.