Mauves Army: "Recht op meer duidelijkheid"

ZATERDAG, 10 OKTOBER 2020, 23:35 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE Mauves Army 03, de meest fanatieke supportersclub van Anderlecht, heeft vanmiddag actie gevoerd aan de poorten van het Lotto Park. De groep protesteert tegen het financieel wanbeheer van de club en vraagt openheid. "De echte waarheid is waarschijnlijk nog goed verborgen."

Mauves Army vraagt ook dat Anderlecht zo snel mogelijk de Fanboard samenroept en wil dat hoofdaandeelhouder Marc Coucke en voorzitter Wouter Vandenhaute aanwezig zijn om uitleg te verschaffen.

Lees hier de volledige oproep van Mauves Army.

Heren, dames, aandeelhouders van RSC Anderlecht,

Er gebeurt momenteel veel achter de schermen. We laten ons niet voor de gek houden en weten dat de echte waarheid waarschijnlijk nog goed verborgen is.

Maar het is duidelijk dat de hebzucht, de wrok en de politieke spelletjes van sommigen momenteel de vooruitgang van de grootste club in het Koninkrijk blokkeren.

Vandaag spreken we vanuit ons hart onze bezorgdheid uit, een gevoel dat door vele paars- witte fans wordt gedeeld. Wij, die hard supporters, die lichaam en ziel geven aan onze club, die er aan denken als we 's morgens wakker worden en 's avonds gaan slapen, hebben recht op meer duidelijkheid.

We hebben het recht te weten wat er werkelijk aan de hand is. Wat zijn de uitdagingen waar de club voor staat? Wat zijn de blokkades? Waar gaan we heen, en met wie? U heeft een VERPLICHTING dit verhaal met ons te delen.

We vragen ZO SNEL MOGELIJK dat er fanboard wordt georganiseerd door de club, met de aanwezigheid van Marc Coucke en Wouter Vandenhaute.

We vragen aandeelhouders die weigeren de club vooruit te helpen zo snel mogelijk de raad van bestuur te verlaten.

Dit is een ernstige zaak.

 

FR EN DESSOUS Heren, dames, aandeelhouders van RSC Anderlecht, Er gebeurt momenteel veel achter de schermen. We...

Geplaatst door Mauves Army 2003 - Ultras RSCA op Zaterdag 10 oktober 2020




anderlecht-online forum