Blessure Trebel komt ongelegen

WOENSDAG, 7 OKTOBER 2020, 07:12 - emjomi
Logo Anderlecht-Online

TRANSFERS - INTERVIEWS RSC Anderlecht had gehoopt om Adrien Trebel nog te recupereren tegen Club Brugge. In plaats daarvan is het een operatie aan de knie geworden. Peter Verbeke haalde Josh Cullen binnen om hem te vervangen. Trebel zelf zal pas weer aansluiten op winterstage. 

Elke mercato hoor je dat Trebel moet vertrekken wegens zijn hoog loon. Tot hij ineens in de basis stond en daar ook bleef staan. Zijn huidige blessure gooit nu weer roet in het eten.

"Er is inderdaad vaak gezegd dat Trebel moest vertrekken omdat hij hier een grootverdiener is", zegt Verbeke, "Maar van een transfer kwam er nooit echt sprake en toen ben ik met Vincent (Kompany) gaan samenzitten om de situatie te analyseren. En Vincent is heus niet de koppigaard waar iedereen hem voor aanziet. We hadden redelijk vlug door dat we Trebel nog konden gebruiken".

"Datzelfde is trouwens ook van toepassing op Mohammed Dauda en Ognjen Vranjes. We geloven in hen en daarom krijgen ze ook een nieuwe kans".

Josh Cullen

Verbeke haalde Josh Cullen binnen om Trebel te vervangen op het middenveld.
"Hij heeft een groot loopvermogen, is een strijder en heeft een goeie pass in de voeten. Vorig seizoen speelde hij op huurbasis bij Charlton en maakte daar toch een goede indruk. Nu had hij een goede voorbereiding bij zijn moederclub West Ham."

Bron: HNB (Jürgen Geril)anderlecht-online forum