Speciale ‘Miguel’ Anderlecht truitjes onder de hamer!

MAANDAG, 5 OKTOBER 2020, 21:41 - Skyhawk
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE Een mooi gebaar van Anderlecht, afgelopen zondag tijdens de topper tegen Club Brugge. Alle spelers speelde met ‘Miguel’ op de rug, als eerbetoon aan Miguel van Damme. De doelman van Cercle Brugge bleek opnieuw getroffen te zijn door leukemie, en zijn behandeling sloeg niet aan. Uit solidariteit en als teken van steun besloot Anderlecht de sluitpost op deze unieke manier een hart onder de riem te steken. In samenwerking met online platform MatchWornShirt worden deze truitjes nu geveild om geld op te halen voor stichting ME TO YOU. Meebieden kan via matchwornshirt.com/club/anderlecht vanaf €89.

Support ME TO YOU
ME TO YOU werd in 2014 opgericht in ‘Loving Memory’ van Els Maes. De stichting steunt onderzoek naar leukemie, zet zich in voor een optimale levenskwaliteit van de patiënt en stelt zich vooral tot doel de verdere opmars van leukemie tegen te gaan. Dit doen zij onder andere door specifieke wetenschappelijke onderzoeksprojecten te steunen. Daarnaast begeleidt ME TO YOU ook leukemiepatiënten van alle leeftijden en zorgt zij voor publieksvoorlichting. Meer weten? Ga dan naar stichtingmetoyou.be
 
Alle truitjes zijn wedstrijd gedragen en persoonlijk gesigneerd door de spelers. Bieden kan nog tot zaterdag 21:00 uur. Scoor jouw unieke Anderlecht truitje op matchwornshirt.com/club/anderlecht en steun de strijd tegen leukemie!



anderlecht-online forum