Anderlecht steunt Cercle-doelman en verkoopt shirts

ZONDAG, 4 OKTOBER 2020, 23:29 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE Alle spelers van Anderlecht speelden vandaag met de naam Miguel op hun truitje. Een eerbetoon aan Cercle-doelman Miguel Van Damme bij wie onlangs voor de derde keer leukemie werd vastgesteld. Paars-wit zal de shirts nu verkopen ten voordele van de Me To You foundation, die strijdt tegen deze ziekte.

"Cercle Brugge-doelman Miguel Van Damme bleek opnieuw getroffen te zijn door leukemie, en zijn behandeling bleek niet te werken. Verschrikkelijk nieuws dat alle clubkleuren overstijgt en ook bij RSC Anderlecht hard binnenkwam", laat Anderlecht weten. "Daarom besloten de spelers van paars-wit vandaag bij de eerste topper van het seizoen tegen Brugge Club allemaal met dezelfde naam op hun rug te spelen: Miguel."

"De truitjes van alle spelers zullen na de wedstrijd geveild worden. De opbrengst gaat naar de stichting “Me To You”, die leukemiepatiënten helpt en onderzoek naar de ziekte steunt. Dat goede doel koos Miguel Van Damme uit.”

Bieden kan via deze link. De veiling loopt tot zondag 11 oktober om 21 uur.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.