Overzicht huurlingen: Musona scoort

MAANDAG, 21 SEPTEMBER 2020, 20:51 - Garrincha

WEDSTRIJDEN Hoe presteerden de zeven spelers die Anderlecht dit seizoen verhuurt? Een overzicht.

In Nederland mocht Thierry Lutonda bij RKC na 72 minuten invallen tegen Ajax. RKC-linksback Luuk Wouters had net rood gekregen. Vlak na Lutonda's invalbeurt legde Ajax de 3-0-eindstand vast.

Sieben Dewaele bleef bij Heerenveen de hele wedstrijd op de bank. Heerenveen won met 1-3 bij Fortuna Sittard.

In Zweden speelde Isaac Kiese Thelin met Malmö 1-1 gelijk bij Norrköping. Thelin speelde de hele partij en liep in blessuretijd tegen een gele kaart.

In Polen speelde Kenny Saief 75 minuten met Lechia Gdansk. Saief en co wonnen met 4-2. Net als Thelin pakte ook Saief een gele kaart.

Luka Adzic genoot van een vrij weekend met Ankaragücü. Omdat er 21 ploegen actief zijn in de Turkse hoogste klasse, is er elk weekend één club vrij.

Dichter bij huis scoorde Knowlegde Musona voor Eupen de 0-2 tegen Antwerp. De partij eindigde op 2-2. Na 63 minuten werd Musona vervangen door de debuterende Edo Kayembe. Musona kreeg in de eerste helft een gele kaart.

Evgen Makarenko speelde voor de zesde keer dit seizoen de volledige wedstrijd bij KV Kortrijk. Kortrijk verloor met 2-1 op Standard.