Trebel: "Moeilijke momenten horen erbij"

MAANDAG, 21 SEPTEMBER 2020, 07:31 - emjomi
Logo Anderlecht-Online

INTERVIEWS Adrien Trebel heeft geen gemakkelijke periode achter de rug. Maar de Fransman bleef hard werken en zit nu na vijf wedstrijden aan twee goals en twee assists. Niet slecht voor een speler die geregeld aan de uitgang stond al zegt hij zelf dat hij nooit te horen kreeg dat hij moest vertrekken; 

Trebel is nooit het geloof in zichzelf verloren: "Het waren geen gemakkelijke maanden, maar dat hoort nu ook eenmaal bij het voetbal", zegt Trebel, "Ondanks alles ben ik hard blijven werken. Alleen. In mijn hoekje. Ik weet wat ik kan en als ik de ploeg kan helpen met mijn kwaliteiten, dan graag."

"Maar het harde werken is beloond, momenteel loopt alles goed. Met het bestuur, met de coach. Maar indien ze mij komen zeggen dat ik moet vertrekken, dan zal ik dat accepteren", gaat de Fransman verder.

Trebel sukkelde de voorbije maanden met blessures, ook de dagen voor de wedstrijd op Waasland-Beveren voelde hij weer hinder aan de kuit: "Ook tijdens de eerste helft voelde ik lichte hinder, gelukkig was dat na de rust over".

Bron: HLN (TLB)anderlecht-online forum