Delcroix: "Samenwerking met Vranjes liep goed"

ZONDAG, 20 SEPTEMBER 2020, 20:44 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Twee jaar na zijn eerste en tot gisteren enige speelminuten voor Anderlecht stond Hannes Delcroix op Beveren voor het eerst in de basis. Hij speelde een goede wedstrijd, maar baalde over de twee tegendoelpunten. Een communicatieprobleem met Van Crombrugge, zo vertelde hij achteraf. 

"Ik was wel wat verrast dat ik mocht starten, maar ik ben heel tevreden. Ik heb er lang op gewacht. Dit smaakt naar meer", aldus Delcroix. "Het is spijtig dat we twee doelpunten incasseren, maar we winnen en dat is het belangrijkste. Ik had een rustige avond en ben tevreden over mijn wedstrijd. De samenwerking met Vranjes verliep goed. We communiceerden goed en verstonden elkaar prima."

Delcroix heeft de smaak te pakken en hoopt ook volgende week tegen Eupen erbij te zijn. "Dat wordt geen simpele wedstrijd, maar we moeten winnen. Gecoacht worden door Vincent Kompany is een plus. Hij heeft enorm veel ervaring."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.