Nog geen beslissing over supporters in het stadion

DINSDAG, 25 AUGUSTUS 2020, 06:41 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE 13 september is de volgende thuiswedstrijd van RSC Anderlecht. Of dat met een beperkt aantal supporters in het Lotto Park is, is nog afwachten. De club is nog volop aan het onderhandelen met de gemeente en de veiligheidsdiensten. 

Er moet namelijk rekening gehouden worden met verschillende aspecten. De supporters mogen elkaar niet te veel kruisen, er mogen geen lange wachtrijen ontstaan; En het liefst van al volgen ze de wedstrijd met hun bubbel. Ook buiten het stadion mogen de supporters niet samentroepen. 

Hoeveel supporters er uiteindelijk de wedstrijd live kunnen volgen is nog niet duidelijk, Anderlecht hoopt ongeveer 4.600 in het Lotto Park te verwelkomen. Eén ding is zeker, abonnees krijgen voorrang.

Maar momenteel is er nog niets beslist: "We overleggen met gemeente, veiligheidsdiensten en de fanboard. We zullen pas daarna meer kunnen communiceren", aldus paars-wit.

 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.