Cissé en Anderlecht: geloof het niet!

DONDERDAG, 20 AUGUSTUS 2020, 16:35 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Laat ons alvast even anticiperen: er is geen enkel signaal dat Anderlecht momenteel interesse heeft in Papiss Cissé. Toch zouden we niet schrikken als we weldra geruchten lezen over een transfer van de 35-jarige spits naar Anderlecht. 

Cissé genoot vorige zomer belangstelling van Anderlecht, maar Alanyaspor liet hem toen niet gaan. In een gesprek met Ebène Sports laat krijgt Cissé wat hij zou doen mocht Anderlecht deze zomer opnieuw aankloppen. "Dan zou ik de deur openen", zo zegt hij. "Ik zou er mijn ervaring kunnen delen en doelpunten maken. Bovendien zou ik er dichter bij mijn familie zijn. Die woont in Manchester."

"Twee weken geleden passeerde ik nog in Brussel. Mijn schoonbroer en zoon zeiden dat het goed zou zijn mocht ik hier kunnen tekenen."

Maar zo ver is het dus lang niet. Cissé past niet in het profiel dat Anderlecht en Kompany zoeken als derde spits. Bovendien staat de Duitser Lukas Nmecha op het punt om deze vacature in te vullen. 

U bent dus gewaarschuwd als u straks online weer iets ziet passeren ...



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.