Arokodare zet zinnen op transfer naar Anderlecht

DINSDAG, 18 AUGUSTUS 2020, 11:39 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS In de Letse media vertelt Tolu Arokodare dat hij dolgraag naar Anderlecht wil en niet begrijpt dat zijn ploeg Valmiera dwarsligt. "Anderlecht is de ideale volgende stap in mijn carrière", stelt Arokodare. "Valmiera zou een recordsom kunnen vangen."

Zondag speelde Arokodare niet mee met zijn club. "Ik was mentaal niet in staat. Ik voelde me down en kon niet trainen door wat er gebeurd is", verwijst Arokodare naar de weigering van Valmiera om hem te laten gaan.

"Anderlecht is de club die ik nodig heb zodat ik me als speler kan ontwikkelen. België heeft een goede competitie. Het zou een goede stap in mijn carrière zijn", aldus Arokodare. Volgens de 19-jarige Nigeriaan zou ook zijn club er wel bij varen. "Mijn verkoop zou een record zijn in de geschiedenis van het Letse voetbal." In makelaarskringen wordt gesproken over een bedrag van één tot anderhalf miljoen euro.

"Na een gesprek met mijn zaakwaarnemer stelde ik mijn club voor om te blijven tot het einde van het seizoen en in januari naar Anderlecht te trekken, maar ook daarmee stemden ze niet in", aldus Arokodare. "Ik begrijp dat niet. Het is erg oneerlijk. Ik zal ook geen ander aanbod aanvaarden dan dat van Anderlecht."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.