Supporters hopen dat de paleisrevolutie nu stopt

DINSDAG, 18 AUGUSTUS 2020, 07:27 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS - ANDERE Het nieuws dat Vincent Kompany voltijds coach wordt van RSC Anderlecht wordt niet bij alle supporters op gejuich onthaald. De meeste stellen zich de vraag of hij er al klaar voor is en niet de nodige ervaring ontbreekt. Maar ondanks de twijfels steunen ze hun coach voor de volle 200 %.

De supporters hopen vooral de rust nu terugkeert, de laatste maanden zijn er al iets teveel wijzigingen geweest dan goed is. De paleisrevolutie mag nu dus eens gaan stoppen. 
"Ze zeggen nu wel dat alle pionnen op de juiste plaats staan", zegt Maarten Banck van Purple Heart, "Maar dat zinnetje horen we nu al twee jaar. Het is dus hoog tijd dat de rust nu terug kan keren en dat die ook blijft duren."

"Het positieve is dat er nu duidelijkheid is, Kompany is baas over de hele lijn. De tijd zal uitwijzen of hij dat goed doet."

Vercauteren

De supporters hebben het ook wel moeilijk met het ontslag van Frank Vercauteren: "Frank is een clubicoon, ik heb het er eerlijk gezegd moeilijk mee dat hij nu naar de uitgang wordt geduwd. Het is niet proper hoe ze hem nu behandelen. Ook de timing is mij een raadsel. Maar we gaan Kompany wel steunen voor de volle 200%", aldus Joeri Philips van Magic Mauves. 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.