"Het vuur in mij voor de club blijft eeuwig branden"

MAANDAG, 17 AUGUSTUS 2020, 16:54 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Na het welkomswoord van Karel Van Eetvelt is het aan Vincent Kompany. Hij begint met uit te leggen waarom hij de beslissing genomen heeft om te stoppen als speler. De ex-Rode Duivel geeft toe dat zijn laatste blessure er eentje te veel was.

"Twee mededelingen vandaag: het is het begin van een nieuw hoofdstuk. Ik ben fier op het parcours dat ik afgelegd heb, een parcours dat hier bij Anderlecht begonnen is en op het parcours bij de Rode Duivels. Ik heb tijdens dat parcours veel fysiek afgezien, maar fierheid overheerst, zowel bij mij als bij mijn ouders en familie."

"Ik heb op fantastische wijze afscheid genomen bij Manchester City en de Premier League om hier bij Anderlecht aan de slag te gaan. Met heel veel passie, die er nog steeds is, een hevig vuur dat blijft branden. Om aan de slag te gaan om de ziel en identiteit aan de club terug te geven."

"De voorbije maanden ben ik heel snel tot de conclusie gekomen dat dat project bij mij boven alles gaat, boven de het EK en boven mijn spelerscarrière. En daar wil ik volledig voor gaan. Ik sta er met hart en ziel in en popel om aan de slag te gaan."
 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.