'Te fanatieke' Vlap vervangen uit voorzorg

ZONDAG, 16 AUGUSTUS 2020, 22:32 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

BLESSURES - INTERVIEWS Kort voor het uur leek Michel Vlap zich te blesseren aan de lies. De Nederlander speelde verder, maar werd tien minuten later toch gewisseld. Vlap was duidelijk niet te vrede en foeterde hard. Na de partij kwamen zowel Vlap als coach Frank Vercauteren terug op 'het incident'.

"We hebben Michel vervangen uit voorzorg. Volgens de dokter kon de blessure erger worden als hij bleef spelen", aldus Vercauteren tijdens zijn persconferentie. "Na de wedstrijd zei Michel dat hij zich goed voelde en nog wilde scoren. Hij gaf wel toe dat ik gedaan heb wat moest."

Op Twitter heeft Vlap intussen zijn excuses aangeboden voor zijn felle reactie bij de wissel ."Ik had het gevoel dat er voor mij meer uit te halen was, maar om een liesblessure te voorkomen ben ik terecht gewisseld", schrijft Vlap. "Ik was zeker niet boos op de trainer en medische staf. Ze hadden het juist door geen risico te nemen. Soms ben ik iets té fanatiek. Ik wilde nog zo graag belangrijk zijn voor de groep en iedereen die Anderlecht een warm hart toedraagt. "Sportemoties noemen ze dat, denk ik."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.