Amuzu verlengt contract tot 2024

DONDERDAG, 16 JULI 2020, 19:45 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Francis Amuzu is de volgende in het rijtje jeugdproducten dat een nieuw contract getekend heeft. De 20-jarige winger heeft zijn lot tot 2024 aan Anderlecht verbonden. "Francis is uitgegroeid tot een betrouwbare sterkouder die erg belangrijk is voor het team", verklaart sportief verantwoordelijke Peter Verbeke de contractverlenging.

"Ik ben ongelooflijk fier dat ik heb kunnen bijtekenen bij Anderlecht en wil langs deze weg ook iedereen bedanken voor het vertrouwen in mij en in andere jonge spelers", zo vertelt Amuzu op rsca.be. "Ik kan niet wachten om alles te geven, te scoren en zo het verschil te maken in het nieuwe seizoen."

"Ciske is de voorbije jaren helemaal kunnen ontbolsteren bij de A-kern. Het is logisch dat we zijn contract wouden herbekijken. ‘In youth we trust’, een belangrijk signaal voor alle jongeren uit de academie", besluit Verbeke.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.