"Kompany mag mij binnen twee à drie jaar bellen"

WOENSDAG, 15 JULI 2020, 12:47 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Cheikhou 'Papi' Kouyaté behaalde onder Besnik Hasi zijn vierde en laatste titel bij RSC Anderlecht. Nadien vertrok hij naar West Ham om na vier jaar te belanden bij zijn huidige club Crystal Palace. Kouyaté is gelukkig in Engeland, maar zijn hart blijft paars-wit.

"Ik heb een geweldige tijd gehad in Anderlecht, eens een Mauve, altijd een Mauve", zegt Kouyaté, "Ik speelde er met Biglia, Polak, Gillet, Suarez, Boussafa en vele anderen, het was een geweldige tijd. Arïel Jacobs en Besnik Hasi waren belangrijk voor mij, zij gaven mij vertrouwen. Ook Silvio Proto was er altijd voor mij, hij noemde mij zijn luitenant."

Kouyaté blijft een trouwe supporter van paars-wit: “Ik bekijk alle wedstrijden. Met Sambi Lokonga, hij is sterk. En die kleine verdediger, Kana, doet me aan Vincent Kompany denken. Er zit kwaliteit in deze groep en het project dat ze hebben is interessant. Ik hoop dat het gaat lukken."

"Ik zie het wel zitten om terug naar RSC Anderlecht te keren, maar nu nog niet. Maar binnen twee of drie jaar mag Kompany mij altijd bellen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.