Luckassen vandaag terug op training

DINSDAG, 14 JULI 2020, 06:52 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS - ANDERE De deal is rond, RSC Anderlecht heeft met PSV een overeenkomst gevonden om Derrick Luckassen nog één jaar te huren. Er is geen optie tot aankoop opgenomen in de huurdeal. Luckassen wordt vandaag terug op training verwacht in Neerpede.

Alle handtekeningen zijn dus ondertussen gezet en iedereen kan zich vinden in de nieuwe overeenkomst. Luckassen tekende nog een jaar bij bij PSV en hij blijft actief bij Anderlecht waardoor zijn waarde niet daalt en misschien het komende seizoen nog zal stijgen. 

Luckassen had eerder al aangegeven om niet meer voor PSV te willen voetballen en zag een verlengd verblijf in Brussel zeker zitten. Ook RSC Anderlecht zelf was vragende partij om hem nog een jaar te huren want definitief aankopen was te duur. 

Nu is er dus een manier gevonden waar alle drie partijen blij mee zijn. Luckassen sluit normaal dan ook vandaag aan op training te Neerpede. 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.