"Zo hongerig dat ik het erger maakte"

VRIJDAG, 10 JULI 2020, 14:56 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Kemar Roofe is helemaal terug. Tijdens de winterstop liep de spits een blessure op die maar niet leek te helen. "Maar nu ben ik helemaal fit", zo klinkt het in de kranten. "Jullie hebben de beste Roofe nog niet gezien."

Roofe heeft honger. Hij wil voetballen. Zo graag dat hij zich in januari vergaloppeerde toen hij op stage een blessure opliep. "Het was onverstandig om die oefenwedstrijd nog te spelen, maar ik wilde zo graag meedoen tegen Club Brugge (eerste match na de winterstop, red.). Ik heb mijn lichaam te hard gepusht. Ik wilde zo graag dat ik het erger maakte."

Nu ziet Roofe in dat dat niet slim was. Door de corona-pauze heeft hij zijn lichaam nu de nodige rust kunnen geven. Hij is klaar om komend seizoen te knallen. "We willen alles winnen. Dat zal niet lukken, maar we gaan het wel proberen", aldus de spits."Ik ben naar Anderlecht gekomen voor Europees voetbal. Dat moet nu gebeurenn. Ik wil zo veel mogelijk scoren. Jullie hebben de beste Roofe nog niet gezien."

Als Dimata daadwerkelijk weer helemaal fit is, heeft Roofe er wel een stevige concurrent bij. "Landry oogt scherp", vindt Roofe. "Hij is een ander type dan ik. We kunnen samen spelen." De voorbije weken werd Roofe gelinkt aan Glasgow Rangers, maar zelf wekt hij de indruk uit de lucht te vallen. "Tenzij ik plots iets ander te horen krijg, blijf ik. Ik focus me op Anderlecht en ben klaar om hier te knallen."



anderlecht-online forum