Arnstad en Delcroix trainen met A-kern

DONDERDAG, 2 JULI 2020, 20:49 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE De 16-jarig Kristian Arnstad traint momenteel mee met de A-kern. Door de coronacrisis zat hij lange tijd vast in zijn geboorteland Noorwegen en miste hij het begin van de trainingen bij de U21. Die hebben nu verlof, dus mag Arnstad meetrainen met de grote jongens.

Arnstad is een Noors talent dat Frank Arnesen in september naar Anderlecht haalde. Pas vanaf januari was hij speelgerechtigd, dus veel wedstrijden heeft hij nog niet kunnen spelen. Anderlecht verwacht veel van de aanvallende middenvelder.

Ook present op de trainingen van de A-kern: Hannes Delcroix. De 21-jarige linksvoetige centralewie w verdediger keert terug van een uitleenbeurt aan RKC. Zijn toekomst bij Anderlecht is hoogst onzeker, maar wie weet slaagt hij erin om Vincent Kompany en Frank Vercauteren te overtuigen en alsnog in de voetsporen van zijn maatje Sebastiaan Bornauw te treden.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.