Gdansk wil ook Abazaj van Anderlecht

DONDERDAG, 2 JULI 2020, 07:59 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Legia Gdansk wil zich voor komend seizoen versterken met Kristal Abazaj. Dat meldt het Poolse Twitter-medium Jezioro Sportu. Gdansk huurde het voorbije half jaar al Kenny Saief van paars-wit.

Abazaj was destijds de eerste transfer van Marc Coucke als Anderlecht-voorzitter. De Albanees kon zich in België niet doorzetten en kwam niet verder dan één invalbeurt onder Hein Vanhaezebrouck. Het voorbije seizoen verhuurde Anderlecht de Albanees aan Kukësi in zijn thuisland. Met acht doelpunten en tien assists had hij daar wel zijn waarde.

Sinds eergisteren is de uitleenbeurt afgelopen. Abazaj keert terug naar Anderlecht, maar daar heeft hij geen toekomst. De aanvaller ligt nog één jaar onder contract bij de Belgische recordkampioen.

Legia Gdansk huurde de voorbije maanden al Kenny Saief van Anderlecht. De club staat momenteel vijfde in de Poolse hoogste klasse en strijdt nog volop voor de Europese tickets. 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.